Ota yhteyttä »
Uutiskirje »
Seuraa kiropraktikko Jack Seeleya Youtubessa Kiropraktikko Jack Seeleyn Instagram Jack Seeleyn Facebook

Iskias

Ville Hautala, alaselkäkivut ja iskiasvaivat

254bc30270c00194070d10aa2756fa7a.png

Nuorempana tunsin itseni tuhoutumattomaksi, kuten luultavasti lähes kaikki muutkin urheilullisen elämäntavan omaavat nuoret miehet. Pienet eivätkä isommatkaan kolhut tuntuneet juuri hidastavan menoa. Työtehtävät sekä vapaa-aika pitivät miehen liikenteessä ja kunnossa, kunnes tuli aika jolloin "täytyi" pysähtyä ja istahtaa opiskelemaan sekä pysähtyä ja istahtaa työskentelemään paikoillaan, tuijottamaan ruutua niska kyyryssä, istahtaa ajamamaan autoa...

Tämä elämässäni tapahtunut istahtaminen sekä nuoruuden vauhdinhurman aiheuttamat kolhut alkoivat pikkuhiljaa tuntua kipuna alaselässä, iskiasvaivoina sekä yleisenä kangistumisena ympäri kroppaa. Pikkuhiljaa pienestä harmittomasta vaivasta alkoi kasvaa ongelma joka oli läsnä jokaisessa hetkessä ja joka alkoi vaikuttaa kaikkeen tekemiseen.

Tähän ongelmaan heräsin tyypillisenä suomalaisena miehenä siinä vaiheessa, kun kroppani oli käytännössä lähes toimintakyvytön ja jatkuvat iskiaskivut olivat läsnä yötä päivää, joka ikinen päivä. Olin ajautunut tilanteeseen, josta en enää itse pääsisi pois. Oli tullut aika etsiä apua. Kaikki omatoimiset harjoitteet, venyttelyt sun muut yritykset eivät tuntuneet johtavan mihinkään. Lääkärit tarjosivat kipulääkitystä, josta onneksi kieltäydyin.

Hierojalta sai parhaassa tapauksessa hetkellisen avun, samoin jäsenkorjarilta, mutta mikään ei tuntunut vievän tilannetta kohti parempaa, pikemminkin päin vastoin; epätoivo alkoi hiipiä mieleen.. Tässäkö tämä nyt oli?

Ehkä vähän sattumalta löysin internetin syövereistä kiropraktikon nimeltä Jack Seeley. Tyyppi oli sopivasti matkan varrella, joten päätin kokeilla. Hävittävääkään ei juuri enää ollut. Tämä kokeilu muutti elämäni. Ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien tiesin, että tämä on se juttu jolla tämä ongelma ratkaistaan.

Olo helpottui huomattavasti jo ensimmäisellä hoitokerralla ja on parantunut siitä asti tähän päivään. Vartalon virheelliset asennot alkoivat korjaantua. Jackin hoidoilla ja hänen opastamillaan harjoitteilla olen päässyt aallonpohjalta pois ja takaisin kiinni aktiiviseen elämään josta aion tällä kertaa myös pitää kynsin hampain kiinni.

Mitkään sanat eivät voi ilmaista tarpeeksi kiitollisuuttani Jackille hänen tekemästään työstä. En voi muuta kuin suositella hänen palveluksiaan lämpimästi kaikille ja toivoa, että mahdollisimman moni löytää saman mahdollisuuden kuin itse löysin.