Ota yhteyttä »
Uutiskirje »
Seuraa kiropraktikko Jack Seeleya Youtubessa Kiropraktikko Jack Seeleyn Instagram Jack Seeleyn Facebook

Kiropraktikko Jack Seeley

Kiropraktikko Jack Seeleyn kokemus

Hei, olen Jack Seeley. Toimin kiropraktikkona Helsingissä ja Oulussa, ja olen Seeley kiropraktikkoklinikan (Seeley Chiropractic Clinic) omistaja.

Valmistuin Glamorganin yliopistosta (WIOC) maisterin tutkinnolla kiropraktiikassa (MCs in Chiropractic) vuonna 2010. Kiropraktikkokokemusta minulla on työskentelystä Lontoossa yhdessä Euroopan suurimmista kiropraktikkoklinikoista ennen muuttoani Suomeen.

Muutin Suomeen, koska olen aina rakastanut matkailua ja ollut innokas lähtemään uuteen seikkailuun. Muuttoni jälkeen olen perustanut kiropraktikkoklinikat Helsinkiin ja Ouluun. Tavoitteeni kiropraktikkona on parantaa ryhtiäsi, toimintakykyäsi sekä kehosi terveyttä käyttäen kiropraktista hoitoa säännöllisesti.

Kiropraktikkona työskennellessäni olen huomannut, että useat tänä päivänä kärsimistämme ongelmista johtuvat huonosti toimivasta selkärangasta ja elimistöstä.

Käyttämällä kiropraktista hoitoa selkärangan ja hermojärjestelmän parantamiseen, voimme parantua luonnollisesti ilman monia tarpeettomia lääkkeitä tai leikkauksia, ja elää optimaalisesti terveellisempää elämää.

Jos etsit apua, ota yhteyttä jo tänään! Me tutkimme sinut mielellämme ja kerromme sinulle kokemusten perusteella, miten kiropraktiikka voi auttaa sinun ja perheesi terveyttä.


Seeley kiropraktiikkaklinikka

Seeley kiropraktikkoklinikka tarjoaa turvallista ja tehokasta kiropraktista hoitoa selkärangallesi, minkä tarkoituksena on auttaa parantamaan ryhtiä, kehosi toimintakykyä sekä terveyttä. Klinikkamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingissä ja Oulussa.

Kiropraktikko kokemusta meillä on työskentelystä säännöllisistä kivuista kärsivien ihmisten kanssa ja sellaisten ihmisten kanssa, joilla ei ole kipuja, mutta jotka haluavat ylläpitää kehonsa hyvinvointia.

Kiropraktikko Jack Seeley on lisäkouluttautunut voidakseen työskennellä myös vauvojen ja raskaana olevien naisten kanssa, jotta hän voi auttaa kehoa toimimaan myös raskauden aikana parhaalla mahdollisella tavalla.