Ota yhteyttä »
Uutiskirje »
Seuraa kiropraktikko Jack Seeleya Youtubessa Kiropraktikko Jack Seeleyn Instagram Jack Seeleyn Facebook

Mitä on kiropraktiikka?

Kiropraktiikka on terveydenhuollon haara, joka on erikoistunut kehittämään kehon toimintaa oikomalla selkärangan nikamia, jotka eivät toimi oikein.

Kiropraktikon hoitamat selkärangan alueet ovat lopettaneet liikkumisen oikein ja aiheuttavat ongelmia hermostossa, kehon liikkumisessa ja ryhdissä. Kiropraktiikan periaatteena on, että keho käyttää omia voimavarojaan itsensä parantamiseen, säätelyyn ja toimintaan.

Kiropraktiikan avulla selkärangan nikamien liikkuvuus parantuu, mikä auttaa koko kehon liikkumista, hermoston toimintaa ja kehon ryhdin ylläpitämistä. Kiropraktikot auttavat kehoa tekemään mitä se on luotu tekemään; liikkumaan, parantumaan, ja toimimaan parhaimmillaan. Moderni lääketiede keskittyy oireiden tukahduttamiseen tai kehon toimintojen kiihdyttämiseen lääkkeillä, jotka vaikuttavat kehon normaaleja toimintoja vastaan.

Seeley kiropraktikkoklinikalla olemme intohimoisia parantamaan jokaisen klinikallemme tulevan henkilön kehon toimintaa niin, että he voivat elää niin onnellista ja terveellistä elämää kuin mahdollista.

Kiropraktisella hoidolla voimme parantaa useita ikäviä oireita. Oireista yleisimpiä ovat huono ryhti, lonkkakipu, päänsärky, selkäkipuniskakipu ja iskias. Näistä voit lukea lisää klikkaamalla kyseisestä oireesta.