Ota yhteyttä »
Uutiskirje »
Seuraa kiropraktikko Jack Seeleya Youtubessa Kiropraktikko Jack Seeleyn Instagram Jack Seeleyn Facebook

Alaselkäkipu


Alaselän kipu on yksi yleisimmistä vammoista nykypäivänä. Tutkimukset osoittavat, että 80% aikuisista tulee kärsimään alaselän kivuista jossain vaiheessa elämäänsä, ja selkäkipu onkin yleisin syy työkyvyttömyyteen.

Alaselän kipuja aiheuttavat pääsääntöisesti lihakset, välilevyt, luut/nivelet ja viimein hermot. Alaselkäkipu voi johtua äkillisestä vammasta, kuten putoaminen, toistuvista pienemmistä vaurioista, kuten pitkäaikaisesta huonosta asennosta kuukausien tai vuosien ajan, tai jostakin vakavammasta sairaudesta, kuten syövästä tai tulehduksesta alaselän alueella.

On tärkeää tutkituttaa alaselkäkivut ammattilaisella, kuten kiropraktikolla, saadakseen varmistuksen siihen, mikä voi aiheuttaa ongelmia ja mitä niille voi tehdä.

Jos äkilliset ongelmat jättää kehittymään, ne muuttuvat kroonisiksi ja johtavat myöhemmin lisäongelmiin. On aina viisasta hoitaa alaselän ongelmat välittömästi, jonka jälkeen on hyvä ylläpitää alaselän kuntoa säännöllisillä kiropraktikkokäynneillä ja harjoittelulla, kuten alaselän venytyksillä.