Ota yhteyttä »
Uutiskirje »
Seuraa kiropraktikko Jack Seeleya Youtubessa Kiropraktikko Jack Seeleyn Instagram Jack Seeleyn Facebook

Liisa Rahkamaa - Chiropractor and Animal Chiropractor. Oulu

Olen Liisa Rahkamaa, kiropraktikko ja eläinkiropraktikko, ja olen työskennellyt Seeley Chiropractic Clinic Oulussa tammikuusta 2019 lähtien. Seeley Chiropractic Clinicin lisäksi olen ollut töissä kolmella eri vastaanotolla Barcelonassa Espanjassa.

Valmistuin Barcelona College of Chiropractic – yliopistosta maisterin tutkinnolla (MCs in Chiropractic, D.C. Doctor of Chiropractic) kesällä 2018. Olen Valviran hyväksymä kiropraktikko ja International Veterinary Chiropractic Association (IVCA) – jäsen, johon pääsevät vain eläinkiropraktikon jatkokoulutuksen tehneet ja erillisen ammattipätevyyskokeen suorittaneet kiropraktikot tai eläinlääkärit. Suoritin eläinkiropraktikon tutkinnon Options for Animals – koulussa Englannissa 2019. Olen myös Kauppatieteiden maisteri (KTM) Vaasan Yliopistosta (2005).

Tutustuin kiropraktiikkaan asiakkaana vuosia sitten Espanjassa ja ihastuin siihen heti. Hämmästyin, kuinka niin yksinkertaiselta näyttävällä hoidolla voi olla niin suuri vaikutus elimistöön ja terveyteen! Hetken punnittuani eri vaihtoehtoja, päätin vaihtaa alaa ja alkaa opiskelemaan kiropraktiikkaa. Tiesin heti alusta lähtien, että haluaisin myös eläinkiropraktikoksi, sillä eläimet (etenkin hevoset) ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Vaikka opiskelu oli intensiivistä ja haastavaa, se oli silti elämäni paras päätös enkä kadu sitä hetkeäkään!

Kiropraktikoilla on 4-5 vuoden yliopistokoulutus, jonka yksi päätavoitteita kädentaitojen lisäksi on ymmärtää miten neurologia, kehon biomekaniikka ja elimistön hyvinvointi liittyvät kaikki toisiinsa ja kuinka niiden välinen yhteistyö edesauttaa terveellisen elämän saavuttamisessa. Kiropraktiikka on kokonaisvaltaista terveyden hoitoa, ja siksi tarkistammekin aina koko selkä- ja niskarangan, vaikka oireilu olisikin vaikka vain ristiselän alueella. Lempilauseitani on B.J. Palmerin, yksi kiropraktiikan keulahahmojen sanoma lause: ”Terveyden ylläpitäminen on helpompaa kuin sairauden parantaminen” (The preservation of health is easier than the cure of disease”). Ideaalisesti kiropraktinen hoito on säännöllistä terveyden ylläpitämistä, ei vain hetkellistä apua oireiden lievittämiseen.

Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä, myös odottavia äitejä ja lapsia. Hallitsen useita kiropraktiikan tekniikoita ja niitä soveltamalla löydämme parhaan hoitokokonaisuuden joka tilanteeseen. Tule rohkeasti tutustumaan ja pyydä aikaa. Me autamme mielellämme sinua pääsemään takaisin terveyden pariin!

Contact Me Directly;

liisa@seeleychiropractic.fi

Phone Number: 041-3194462